Formatia Phoenix va concerta, avandu-l ca invitat pe Moni Bordeianu, pe 7 mai 2009, informeaza Centrul Cultural Mihai Eminescu. Evenimentul va avea loc de la ora 20:00, in Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National. In deschidere canta trupa Phenomenon.

Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National se afla pe bd. Basarabia (fostul Teatru de Vara 23 August) (zona Piata Muncii). Accesul se face prin strada Arhitect Harjeu sau strada V. Cristescu.

Pretul unui bilet: 60 de lei, in care este inclus un CD (pe care il primiti la intrarea la concert).

Biletele se gasesc la sediul Centrului Cultural Mihai Eminescu din Parcul National, la punctele din intersectia Bucur Obor si Piata Iancului, la Sala Palatului, la Teatrul National, reteaua magazinelor Germanos, metrou piata Unirii 2, dar si online, pe www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Phoenix si Mony Bordeianu au cantat cu ocazia zilei de 1 martie la Sala Olimpia din Timisoara, prilej pentru a prezenta albumul Back To The Future.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.

Phoenix & Mony Bordeianu - Stiu ca ma iubesti si tu (live @ Cluj, 29 ianuarie 2009) - prima piesa inregistrata de formatia Phoenix