Aminda si trupa Hazard vor sustine un recital in memoria binecunoscutei Janis Joplin joi, 7 mai. Evenimentul va avea loc in clubul My Way din Cluj-Napoca, cu incepere de la ora 22:30, informeaza un comunica din partea formatiei. Spectacolul va fi un preambul pentru prima editie a festivalului Janis-Stock, care se va desfasura in perioada 12-14 mai.

"Suntem cu totii indragostiti de piesele pe care le vom canta si tocmai pentru asta am dorit sa facem ceva foarte special. Am incercat sa adaugam melodiilor putin din izul zilelor noastre, pastrand in acelasi timp specificul muzicii lui Janis", spune Aminda, solista trupei Hazard.

Concertul-tribut in memoria lui Janis Joplin se afla la a treia editie si promite sa fie special datorita asemanarii timbrului si spiritului Amindei cu cel al lui Janis, precum si prin elementele particulare pe care membrii trupei le-au adaugat cantecelor originale.

Pretul biletelor: 15 lei, 12 lei pentru membrii Janis Club. My Way Club: Piata Unirii, nr. 21.

In perioada 12-14 mai, Clujul va gazdui si prima editie a Janis-Stock, un festival underground care va aduce pe scenele cluburilor My Way si Janis cateva dintre cele mai indragite formatii autohtone, precum si trupe mai putin cunoscute.

Janis Joplin a fost una din personalitatile marcante ale muzicii anilor '70, fiind cunoscuta pentru timbrul ei ragusit si pentru melodiile pline de pasiune pe care le interpreta. Artista a decedat in 1970, in urma unei supradoze de heroina.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.