La sfarsitul lunii mai, maestrul Tudor Gheorghe va pleca intr-un turneu in Canada si va canta pentru romanii stabiliti acolo, informeaza VreauBilet.ro.

In timp ce bucura romanii din intreaga tara cu cele mai frumoase melodii lautaresti in cadrul turneului Mahalaua Mon Amour, Tudor Gheorghe pune la cale un mini-turneu in Canada pentru romanii stabiliti acolo.

Turneul va include orase precum Montreal, 29 mai, la Oscar Peterson Concert Hall; Kitchener, 30 mai, la The Gig Music Hall, Toronto, 31 mai, la The Carlu Concert Hall, Ottawa, 1 iunie, la The Chamber at Ben Franklin Ctr.

Spectacolul pe care maestrul il va sustine se numeste "In cautarea dorului pierdut" si se va desfasura in cadrul celei de-a treia editii a galei "Spirit of Romania”.

"Maestrul este asteptat de mult timp in Canada, insa pana in acest moment nu am gasit timpul necesar pentru a onora aceasta cerere. Acum insa, special pentru romanii de acolo, am intrerupt turneul “Mahalaua Mon Amour” din Romania, urmand a-l continua la intoarcerea in tara”, dezvaluie domnul Pepino Popescu, managerul artistului.

Pana la plecarea in Canada, Tudor Gheorghe isi va continua insa turneul Mahalaua Mon Amour in Romania, oferind auditoriului cele mai frumoase melodii din epoca de aur a lautariei. De asemenea, maestrul va reveni la Sala Palatului pe 17 Mai, pentru a sustine cea de-a treia reprezentatie, din dorinta de a statisface imensa cerere a publicului.

Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc: V.I.P. - 120 RON; Cat. I - 100 RON, Cat. II - 80 RON, Cat. III - 60 RON, Cat. IV - 40 RON. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea (etaj 2), Magazinul Muzica, vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.