Pe 9 si 10 mai, intre 11:00 si 16:00, la Roata Mare din Parcul Herastrau, Europa FM organizeaza o manifestare antistres. La eveniment sunt asteptati sportivi, personalitati publice, romani dispusi sa spuna NU sedentarismului.

Timp de doua zile, intre 11:00 - 16:00, Europa FM isi propune sa aduca in Herastrau sportivi, personalitati publice, romani dispusi sa spuna NU sedentarismului si sa se elibereze de stres, jucand volei, baschet, badminton, mini-fotbal si urmarind in premiera o demonstratie de ski role.

Evenimentul marcheaza finalul unei campanii de sustinere a unui stil de viata sanatos derulate timp de trei luni pe postul de radio Europa FM.

Prin aceasta initiativa, postul de radio a vrut sa le aminteasca oamenilor beneficiile miscarii si ale unei diete corespunzatoare. In tot acest timp, in programele Europa FM, dar si pe www.europafm.ro, au fost atinse teme importante legate de alimentatie, menite a-i informa pe oameni si a le da solutii pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Medici nutritionisti, doctori, psihologi, fosti sportivi printre care Ilie Nastase, Gabi Szabo si Doina Melinte au impartasit ascultatorilor din experienta si sfaturile lor.