Formatia ACT va asteapta sambata, 16 mai 2009, incepand cu ora 16.00, la evenimentul “GUITARS, BIKES, TATTOOS” organizat la "Apasu Bar". Desi nu protesteaza impotriva nimanui, organizatorii doresc sa spulbere mitul motociclistului rocker tatuat vazut ca “om rau”.

Motivatia organizatorilor pentru o astfel de tematica este foarte simpla si foarte frumoasa. Suntem cu totii pasionati de muzica, motociclete si tatuaje. Suntem o comunitate, dar nu una inchisa. Oricine se poate bucura alaturi de noi”, spune George Costinescu, liderul formatiei ACT.

Desi nu protesteaza impotriva nimanui, organizatorii doresc sa spulbere mitul motociclistului rocker tatuat vazut ca “om rau”.

Dorim sa oferim tuturor o imagine din interior asupra unei lumi fascinante, ale carei valori sunt frumosul, libertatea, mandria, adevarul. Ideea generala este sa ne bucuram de viata in fiecare moment al ei”, adauga Costinescu.

La “GUITARS, BIKES, TATTOOS” vor avea loc urmatoarele activitati:

  • Expozitie si demonstratii de tatuaje alaturi de Next Level Tattoo, Roxy Tattoo Design Salon, Black Ink Studio si Let Forever Be
  • Expozitie de accesorii moto personalizate alaturi de Aero Art
  • Concert rock al formatiei ACT
  • Tombole cu premii - constand in tatuaje din partea fiecarui salon participant (Marele Premiu oferit de Next Level Tattoo si Tattoo Magazin – un tatuaj umar-cot), demonstratii de tatuaj (full back piece) cu Let Forever Be (Constanta), un rezervor moto personalizat (custom paint) din partea Aero Art, CD-uri cu ultimul album ACT si multe alte suprize.

Evenimentul va avea loc sub egida Ursus la "Apasu Bar", str. Econom Cezarescu 43, Bucuresti, in data de 16 mai 2009, incepand cu ora 16.00