Joi, 14 mai, cu incepere de la ora 21:00, Analia Selis & Band aduc muzica latino-americana la Becker Brau, informeaza Fundatia Phoenix.

Muzica Analiei Selis cuprinde ritmuri diverse: tango, chacarera si zamba din Argentina, flamenco din Spania, son din Cuba, joropo din Columbia, vals din Peru, samba si bossa nova din Brazilia etc.

Alaturi de simpatica argentinianca - naturalizata in Romania prin casatoria cu un alt muzician de mare talent, violoncelistul Razvan Suma - se va afla o trupa de tineri talentati: Gilberto Ortega (Cuba) - percutie, Fabian Sanchez (Columbia) - percutie si backing vocal, Gabriel Brosteanu - chitara, Ionut Serban - bas, Costin Bodea - clape, Catalin Dalvarea - tobe, Laura Gherescu - backing vocal.

Programul va cuprinde nu numai muzica traditionala latino-americana, ci si cantecele care au consacrat-o pe Analia in peisajul muzical din tara noastra: Yo no soy de aqui, Cachita, Hai cu noi. De asemenea, vor fi cantate si cover-uri dupa cantece lansate de artistii ei favoriti.

Biletele costa 25 lei si se gasesc in reteaua de magazine Diverta si la Becker Brau Live Music (str. Turturelor, nr.11).

Vezi aici site-ul artistei.