Seria de evenimente MOV (Mergi Oriunde Vrei), organizate de DaBuzz Events si Feeder.ro, reunite sub conceptul calatoriilor in timp si spatiu, debuteaza la Bucuresti, pe 22 mai, cu petrecerea Raspiua. Evenimentul isi propune sa-i aduca impreuna pe cei care aveau bicicleta Pegas si jucau “Piua” sau pe cei care faceau colectie cu surprizele de la guma Turbo.

Iar daca Revolutia i-a prins intr-a treia sau intr-a opta, asta cu siguranta nu conteaza, caci fiecare dintre ei isi aminteste cu un zambet strengar de aceleasi “nimicuri” din anii ‘80 si ‘90: eugenii, mileuri, Pepsi pe sub mana, tutungerie, Pif et Hercule, shopuri in valuta, Gala Desenului Animat, sireturi fosforescente, excursii la fabrica de paine, diapozitivele cu povesti si multe altele.

Potrivit organizatorilor, Raspiua nu este doar o petrecere cu “varietati muzicale”, ci si cea mai buna ocazie de a completa un oracol, de a da dedicatii, de a vedea proiectii amuzante din anii copilariei fara griji. Va fi ocazia de a fredona piese de atunci, de a gusta eugenii, bombane cubaneze, mentosane si ciocolata cu rom de la Bacanie. Ocazia de a cumpara de la consignatie o pereche de blugi “conici” pe masura.

Sunt asteptati sa guste din farmecul acelor zile visatorii, nostalgicii, dar mai ales invingatorii care tin la trecutul lor, pentru ca acesta le-a creionat viitorul. Biletele pentru evenimentul de vineri, 22 mai, ora 21.00, sunt disponibile la intrarea din Popa Nan 82 (o strada-nspre Hala Traian). Pretul unui bilet este de 15 RON si ofera acces la programul intregii seri.