Duminica, 17 mai, Bucurestiul a gazduit prima parada de mirese din Europa. La eveniment au participat 80 de mirese din toata tara, 100 de fotografi, cameramani si reporteri, precum si 200 de sustinatori, informeaza organizatorii. In fruntea paradei s-a aflat Loredana, prima mireasa Bride Parade.

In urma succesului inregistrat, organizatorii au declarat ca doresc ca Bride Parade sa se desfasoare de doua ori pe an si sa fie punctul central de interes al primaverii si toamnei, un eveniment care sa iasa din tiparele clasice ale targurilor de nunti, sa promoveze valorile familiei si sa sarbatoreasca femeia mireasa.

Cele 16 premii acordate la tombola evenimentului, in valoare totala de peste 6.000 Euro, au fost extrase de catre Loredana, prima mireasa Bride Parade. O rochie de mireasa pentru o domnisoara necasatorita, trei sedinte foto, trei sedinte video si multe altele au incununat atmosfera festiva de pe strazile din Bucuresti.

Fotografii si extrase video au fost deja postate pe site-ul Bride Parade.

Bride Parade este o idee nascuta din pasiunea fotografului daniel:photography, din credinta Reigna Couture ca mireasa trebuie sa fie regina la cel mai important bal, nunta ei, si din dorinta de a oferi tuturor mireselor participante o zi speciala numai a lor, o zi in care sa fie tratate ca niste regine: sa fie fotografiate, filmate, prezentate unui oras, unei tari intregi, rasfatate cu premii si surprize.

Organizatorii evenimentului - daniel:photography (www.danielphotography.ro) si Reigna Couture (www.reignacouture.com).

Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Jurnalul National, Revista Ioana, Intact Interactive, HotNews, Radio Gold FM.