Dupa aproape cinci ani de lucru in studio, Paula Seling va lansa un nou disc, intitulat Culeg vise. Evenimentul va avea loc pe 10 iunie, de la ora 21:00, in clubul Silver Church din Capitala, informeaza Fundatia Phoenix. Albumul va beneficia si de o varianta geamana a pieselor in limba engleza - Believe. Artista a lansat de curand un videoclip pentru cantecul Ochii tai.

Culeg vise este primul material lucrat integral de Paula: text, compozitie, orchestratie si productie. Discul contine 17 piese, iar masterizarea albumului a fost facuta la Silver Sound Studios (Germania).

Prima piesa de pe album care a beneficiat de videoclip este Ochii tai. Videoclipul are, de asemenea, o varianta in limba engleza.

"Am filmat langa o cariera de piatra si am petrecut o jumatate de zi umbland prin padure in cautarea unui loc foarte special pe care Radu l-a gasit pe internet, in niste poze. Nu a fost un lucru foarte placut nici pentru tocurile mele, nici pentru picioarele mele, insa-i musai sa faci un sacrificiu cand vrei sa iasa bine", spune artista pe site-ul personal.

"Ca din intamplare, cu mai mult de o jumatate de an in urma, tot Radu a "descoperit" un pian rosu, intr-o sala deosebita, langa Brasov. Stiam ca trebuie sa-l folosim intr-o filmare, arata prea frumos, asa ca iata ca a venit si momentul lui si sincer, imaginile cu pianul rosu sunt printre preferatele mele. In ceea ce priveste filmarea din apa, va las sa va ganditi cam cum credeti ca a fost facuta".

Intre realizarile cele mai importante ale Paulei se numara: castigarea trofeului Mamaia pentru interpretare (1997) si pentru slagare (1998), castigarea trofeului Cerbul de Aur (2002), deschiderea concertelor Joan Baez, Chick Corea , Beyonce etc., duete realizate cu artisti internationali precum Al Bano si Anita Doth (2 Unlimited), concerte in: Italia, Germania, Franta, Norvegia, Marea Britanie, U.S.A., Canada etc.

Discografie: Only Love (1998), Stiu ca exist (1998), Colinde si Cantece sfinte (1998), De dragoste (1999), Ma voi intoarce (2001), Stii ce inseamna (2001), Prima selectie (2001), Album de Craciun (2002), ...fara sfarsit (2003), De Sarbatori (2006), 1998 - 2008 (2008), Culeg vise (2009).

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numara: Ploaie in luna lui Marte, Promit, Langa mine (cu Directia 5), Clopote albe clopote negre, Trurli, Eu ma duc la cununie, Noapte calda, Timpul.

Biletele pentru lansarea albumului costa 25 lei si se gasesc la www.ticketpoint.ro si la magazinele Diverta si Muzica.

Noul disc al Paulei este disponibil pe www.paulaseling.ro. Primele o suta de albume comandate vor avea autograful artistei.

Vezi aici site-ul artistei si pagina de myspace.