Dupa ce lansarea manuscrisului Note de insomniac a beneficiat - anul trecut - de o reprezentatie inedita, intitulata Confesiuni despre viata si arta, maestrul Radu Beligan va repeta spectacolul si in 2009. Evenimentul va avea loc la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium), pe 4 iunie, de la ora 19:00, urmata de o noua reprezentatie a doua zi, pe 5 iunie, in acelasi loc, informeaza VreauBilet.ro.

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata (900 exemplare) a manuscrisului Note de insomniac a fost lansat la sfarsitul anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, in prezenta unui public ce a beneficiat de un spectacol intitulat Confesiuni Despre Arta si Viata.

Destainuirile omului de teatru Radu Beligan au umplut salile de spectacol din tara. Spectatorii au putut asculta povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului Note de insomniac", insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.

Biletele costa 80 RON si pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj. 2, dar si online, pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.