Artista irlandeza Sinead O'Connor va concerta in Romania alaturi de Steven Cooney si Kieran Kiely, formula de succes in care a concertat si anul trecut, informeaza organizatorii. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie, la Arenele Romane, de la ora 20:30. Biletele la spectacol sunt fara loc.

Arenele Romane vor fi amenajate cu scaune pe spatiul central. Biletele la spectacol sunt insa fara loc, astfel incat cei care vor sa o vada cat mai indeaproape pe artista sunt asteptati cat mai devreme la locatie. Accesul publicului este permis de la ora 19:00, iar concertul va incepe la 20:30.

Sinead marturiseste, intr-un mesaj adresat fanilor la inceputul acestui an, pe site-ul sau oficial: "Imi plac spectacolele live pentru ca ador sa cant si sa simt reactiile publicului. Prioritatile mele sunt totusi sa scriu si sa inregistrez, astfel incat sa va pot oferi un nou album la inceputul lui 2010. Daca reusesc sa fac asta si sa savurez fiecare secunda din concertele pe care le voi sustine, atunci am sa pot spune cu mana pe inima ca am avut un an bun an 2009 din punct de vedere creativ."

Sinead O'Connor este unul dintre cele mai controversate staruri ale anilor '90. Artista s-a facut remarcata prin tunsoarea zero, atitudinea agresiva, si garderoba fara forme, din dorinta de a contesta cultura populara care impusese egalitatea intre notiunile de feminitate si sexualitate.

Dupa concertul de la Bucuresti, Sinead O` Connor se indreapta catre Grecia, unde va sustine un concert chiar a doua zi dupa reprezentatia din Capitala Romaniei. Traseul turneului include, printre altele, destinatii din Serbia, Franta, Olanda si Belgia.

Biletele se pot cumpara la pretul de 109 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON. Evenimentul este organizat de Events.