La opt ani de la ultimul show Limp Bizkit, Fred Durst si colegii sai au inceput Unicorns 'N Rainbows Tour 2009 cu primul lor concert tinut vreodata in Tarile Baltice, informeaza Star Management. Formatia va canta anul acesta si in Romania, pe 28 iunie, pe Stadionul de Rugby “Arcul de Triumf”. Evenimentul face parte din Festivalul Rock the City, in cadrul caruia vor mai canta formatiile Queensryche si Saga.

In ciuda numeroaselor cereri de a vizita Tarile Baltice (mai ales ca Dj Lethal, membru al trupei, este lituanian de origine), formatia Limp Bizkit a cantat pentru prima oara in Letonia, la Riga, pe 20 mai.

Fred Durst, frontman-ul trupei, declara despre turneu: “Multumiti este putin spus, suntem binecuvantati ca ne-am strans din nou si in nici un caz aceasta nu este o reintregire, aceasta este o reintoarcere. Salutari tuturor!”

Unicorns N’ Rainbows Tour 2009 va strabate Europa si Europa Estica (va include show-uri in Rusia, Lituania, Estonia, Ucraina si Romania) intreaga vara, punctand cele mai importante festivaluri si vor uimi fanii insetati de Limp Bizkit din 20 de tari inainte sa ajunga in Japonia si America. Fred Durst, Wes Borland si restul echipei vor sa aiba parte de o reintoarcere triumfala in State in cadrul Campionatului de Lupte din Vegas pe data de 11 iulie.

Fondata in Jacksonville, Florida, Limp Bizkit a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume. Trupa este compusa din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal. Chitaristul fondator Wes Borland a parasit Limp Bizkit in anul 2001.

Discografie: Three Dollar Bill, Yall$ (1997), Significant Other (1999), Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water (2000), Results May Vary (2003), The Unquestionable Truth (Part 1) (2005). In prezent, formatia lucreaza la inregistarea unui nou album de studio.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.

Bilete pentru festivalul Rock the City costa 130 RON (pana pe 31 mai inclusiv), sau 150 RON (dupa 1 iunie). Tichetele pot fi achizitionate din magazinele Diverta si Germanos dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro si Bilete.ro. Evenimentul este organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment.