Trupa Mixhell, renumitul proiect electro al lui Iggor Cavalera, fost membru Sepultura, va canta in clubul Fabrica din Capitala, informeaza organizatorii. Cunoscuti pentru remix-urile celebre, cei de la Mixhell vor fi prezenti in Romania pe 26 iunie 2009, de la ora 20:00. Deschiderea va fi asigurata de Junkyard, Gojira, Unlocka si AKM.

Mixhell, una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia, este formata din duo-ul Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, alaturi de sotia sa, Laima. Nascut in septembrie 1970 in Belo Horizonte, Brazilia, Cavalera este fratele mai mic al vocalistului Max Cavalera, alaturi de care a pus bazele Sepultura, una dintre cele mai influente trupe de rock ale anilor ’80.

Dupa ani de succese in zona de metal, Max a parasit trupa Sepultura in 1996, urmat de fratele sau Iggor, in 2006. La scurt timp dupa aceasta, Iggor Cavalera a adoptat un stil muzical total diferit, lansand proiectul electro Mixhell, impreuna cu Laima Leyton, sotia lui. In scurt timp proiectul a cunoscut o crestere spectaculoasa, astazi Mixhell situandu-se printre cele mai renumite trupe electro din Europa.

Printre cele mai apreciate piese ale trupei se numara Easy Love Favelablast, The Kids Are Alright si Radio Libido.

Concertul Mixhell in Romania face parte din turul european pe care trupa il sustine incepand cu luna aprilie 2009, pentru promovarea celui mai recent album, intitulat Mixhell Da Boom. Evenimentul este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.