Formatia Urma a sustinut primul concert in Romania dupa o pauza de trei ani. Evenimentul a avut loc pe 4 iunie, in clubul Silver Church din Bucuresti. Intr-o componenta noua, trupa a prezentat si patru piese de pe viitorul album, intitulat Lost End Found.

Un Silver Church aproape la fel de plin ca la concertele de lansare Alexandrina si OCS a asistat joi seara la revenirea trupei Urma. Un proiect "reformat", alcatuit, mai nou, din muzicienii Mani Gutau (chitara si voce), Sorin Erhan (bas) si Dominic Csergo (tobe), la care s-au adaugat nou-venitii Jimmy Cserkesz (chitara), Ati Panaitescu aka Ati de Chile (percutie), Luis Angel Palomino (saxofon, flaut) si Catrinel Bejenariu (voce), a carei asemanare cu Alanis Morissette este "izbitoare".

Nu mai putin de 20 de piese, doua dintre ele oferite ca "bis", precedate de o numaratoare inversa ca de Revelion, au construit doua ore si 15 minute de cantare ale uneia dintre cele mai generoase trupe romanesti.

"Nu ne-am mai vazut de vreo trei ani. Era anormal sa se termine asa si am decis sa continuam", a spus Dominic Csergo, bateristul formatiei, la aceste vorbe adaugandu-se cuvintele scrise pe ecranele din spate: "Thank You For Waiting".

Setlist Urma

1. Off My Wave

2. Comfort

3. This Time

4. How Long Does It Take

5. All Wrong*

6. So Long*

7. Dirt Shine

8. A Door To My World

9. Get A Life

10. Perfect Spot

11. September

12. Roll The Dice

13. Terminus*

14. Lonely Pub

15. Is It Fair

16. Slide

17. To Love And Forget*

18. What Are Friends For

19. What I Am

20. Buy Me With A Coffee

* Piese de pe viitorul album, Lost End Found