Marti, 9 iunie, clubul Silver Church din Capitala va gazdui lansarea dublului album de muzica si poezie Lumea de roua. Evenimentul va fi marcat de un concert sustinut de Mircea Rusu Band, alaturi de Maia Morgenstern si Ion Caramitru, cu incepere de la ora 21:00, informeaza organizatorii.

Protagonistii albumului Lumea de roua sunt Mircea Rusu Band, Maia Morgenstern si Adrian Pintea. Lansarea materialului va debuta cu o conferinta de presa la ora 19:00, la care vor participa Mircea Rusu, Maia Morgenstern, Ion Caramitru, Lavinia Pintea, Iuliana Tudor si alti invitati.

Concertul, programat pentru ora 21:00, reprezinta un omagiu adus regretatului actor, poet si cantautor Adrian Pintea, de la moartea caruia se implinesc doi ani.

Cel mai recent album al lui Mircea Rusu, Lumea de roua, reprezinta realizarea lui “de suflet” , cum ii place sa spuna, in care muzica si textele desprinse parca dint-o lume idilica,de roua, se impletesc cu poezia si cu vocile admirabile ale ilustrilor nostril actori Maia Morgenstern si Adrian Pintea. Pornind de la acest CD, a initiat un proiect cultural de muzica si poezie, pe care ar dori sa-l faca cunoscut in tara, dar si in afara.

Discografie Mircea Rusu: Gigi Praf (1992, impreuna cu Ioan Gyuri Pascu), Omul bun si pomul copt (1995), Chef in Grozavesti 1 (1996), Chef in Grozavesti 2 (1997), Reforma pe paine (1998), Apa trece, pietrele raman (1999), Iarba verde de acasa (2000), Rai cu flori (2001), Bucurati-va, traiti (2002), Lumea de roua (2008).

The Silver Church Club se afla pe Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti.