Lansarea albumului Culeg vise, cel de-al 12-lea disc al Paulei Seling, va avea loc pe 10 iunie, in clubul Silver Church, de la ora 21:00. Cu ocazia concertului de lansare, artista va prezenta piesele de pe noul album, dar va face si o recapitulare a celor mai cunoscute hit-uri din cariera. De asemenea, vor fi cantate si cateva piese-tribut Aretha Franklin sau Tina Turner. Show-ul va fi sustinut cu visuals de catre VJ Tom, cunoscut mai ales prin performantele sale din lumea muzicii electronice, dar si din teatru, informeaza Fundatia Phoenix.

Biletele costa 25 lei si se gasesc la magazinele Diverta si online la www.ticketpoint.ro.

Culeg vise este primul material lucrat integral de Paula: text, compozitie, orchestratie si productie. Discul contine 17 piese, iar melodia Mi-e dor beneficiaza de "o colaborare curioasa, desi nu e atat de socanta", cu ConnectR.

"Lansez doua albume odata, practic e albumul "Culeg vise", ce are 17 piese compuse integral de mine, pe versurile mele, cu orchestratiile mele inregistrate in studioul propriu, mixate de mine. Acest album are si o varianta in limba engleza, Believe. Sunt cantece la care am lucrat foarte mult, am lucrat aproape sase ani", a spus Paula Seling pentru HotNews.ro.

"Aceste cantece m-au determinat sa invat tot ce inseamna munca in studio, orchestratii, programele care se ocupa cu inregistrari, care se ocupa cu instrumente virtuale, toate programele in care se inregistreaza, deci a fost o munca foarte grea, in care, inregistrand si lucrand, am si urmat o scoala. De aia a durat aproape sase ani. Si a mai durat sase ani pentru ca acest album nu contine patru piese si cinci remixuri sau ma stiu eu ce, contine 17 piese x 2, pe care, repet, le-am lucrat doar eu. N-am avut o echipa in spate. Nu ca nu as fi avut la cine sa apelez, insa albumul asta e atat de personal... si fiind primul album de acest gen, am vrut sa fac tot pe el, sa ma reprezinte in totalitate."

"Sunt amandoua parte din mine, de aceea am lucrat variantele in romana ale unor piese si incercarea de a le traduce a esuat. Limba romana are anumite particularitati. Poti sa exprimi anumite senzatii, sentimente mai usor, sau mai greu, dupa caz. Si atunci, incercand sa traduc doar in cantec, ar fi fost un esec pentru traducere. Si atunci, m-am hotarat sa schimb complet acel cantec, sa pastrez doar linia melodica la unele cantece si sa creez un intreg univers in jurul acelui mesaj. Pentru ca in felul acesta am aratat cat de mult conteaza contextul in prezentarea unei lucrari. Adica aceeasi piesa poate sa fie un fel de piesa de club - vorbim acum, in particular, despre piesa "Get Up Now" - sau poate sa fie o piesa complet diferita, care are aceeasi linie melodica, insa te invita la introspectie. Se numeste "Cine poate spune"."

"Eu terminasem albumul asta acum un an si ceva, continea piese in romana si in engleza, era mixt si se numea "Albumul pierdut". Si aparut o idee de a face acest album dublu, in oglinda. Am vrut neaparat sa-l fac asa pentru ca au fost foarte multi care mi-au scris pe site, pe www.paulaseling.ro, si mi-au spus ca ar vrea sa inteleaga ce spun versurile unor piese, ei find de prin te miri ce colturi ale lumii."

Vezi aici site-ul artistei si pagina de myspace.