Un public nu tocmai numeros, dar foarte entuziast, a asistat pe 7 iunie la concertul Tito and Tarantula. Evenimentul a avut loc la Hala de Muzica din Capitala si a adus in fata bucurestenilor muzica din filmele lui Roberto Rodriquez - Desperado, Once Upon a Time in Mexico si From Dusk Till Dawn.

Cine crede ca la concertele Tito and Tarantula se aud piese cu tenta hispanica, ei bine, se insala. Cantate in spaniola sau in engleza, de pe noul album (Back Into The Darkness) sau de pe discuri mai vechi, piesele T&T sunt "preety hard", cum spunea unul dintre cei prezenti la concertul din Hala. Departe de a emana veselia tipica vorbitorilor de limba spaniola, Tito si colegii sai au cantat piese foarte dure, "traumatizante" prin sonoritate si mesaj. "Dar omuletii astia chiar canta deprimant", constata cineva, intelegand versurile piesei Machete, in care Tito povestea cum i-a fost macelarita familia.

Versurile de pe Preety Wasted au fost menite sa ne tulbure si mai tare ("I'm sick and tired/ And I can't take anymore pain"), pentru ca imediat "raul" sa fie invocat in piese ca Flor de mal sau Monsters. Nu puteau lipsi piesele despre sange, acesta fiind unul dintre laimotivele formatiei. "It's Sunday, did you go to church? A holly song about blood", a spus Tito, prezentand piesa After Dark, poate cel mai cunoscut cantec al formatiei.

Un apocalitic Dust and Ashes, alaturi de mult mai cunoscutele Angry Cockroaches si Strange Face of Love i-au innebunit pe fani, dar show-ul a fost complet abia atunci cand Tito le-a urcat pe scena pe fetele aflate in primele randuri. "Ti-to! Ti-to!" si mult mai amuzantele "Ta-ran-tu-la" si "Taran-tula, Ti-to!" s-au auzit vreme de cinci minute, pentru un bis care insa nu a mai venit. Dezamagire destul de mare pentru un public de nota 10, care a fost "rasplatit" doar cu inregistrarea "pussy scene"-ului din From Dusk Till Dawn.