Agentia Medieval Praxis anunta organizarea Taberei Medievale pentru copii - Postavaru 2009. Intr-un timp in care oamenii sunt tot mai grabiti, copiii au nevoie de o schimbare. O schimbare de aer si de timp, care ii va transpune in alte timpuri, cand existau idealuri inalte si eroi adevarati. Prin jocuri, ateliere si activitati recreative si educative, ei vor evada din lumea reala intr-o lume de poveste.

Timp de o saptamana, aspirantii cavaleri si tinerele domnite vor fi inconjurati de decoruri medievale si vor primi costume medievale. Domnitele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici si scuturi cu insemne heraldice.

Atelierele de scrima cu spada medievala, tir cu arcul, pictura si heraldica medievala, realizare manuala a hartiei, olarit le vor dezvolta abilitatile personale, le vor imbogati bagajul de cunostinte si ii vor familiariza cu codul de onoare, valorile si spiritul cavalerismul medieval.

Tabara se va derula in perioada 6 iulie - 2 august, in cabana Postavaru si va cuprinde sase serii a cate o saptamana fiecare. Cabana se afla in masivul Postavaru, la o altitudine de 1604 m cu acces din Poiana Brasov.

Mai multe informatii puteti gasi la adresa www.tabara-medievala.ro.