Formatia Circa Sapte va canta sambata, 13 iunie, piese de pe noul album, intitulat La rece. Evenimentul va avea loc la 22:00, in Club A, informeaza MHO. Discul a fost lansat in luna aprilie a acestui an si cuprinde o parte dintre piesele de pe coloana sonora a filmului Tache.

La rece este al treilea album din discografia trupei Circa Sapte si contine 16 piese. Dintre acestea, sapte piese au fost create special pentru coloana sonora a filmului Tache. Cantecele vorbesc despre amoruri cu ochi incercanati si “codane” roscate, despre inmormantari “pregatite” din timp si despre emigrari de coloratura

Primul extras pe single, piesa Tache, beneficiaza de un videoclip difuzat pe televiziunile muzicale. Atat in clip, cat si in film, rolurile principale sunt detinute de Mircea Diaconu, Constantin Draganescu, Gabriel Spahiu, Mara Nicolescu.

Povestea muzicii din film, semnata Circa Sapte, a inceput in urma cu 4 ani, cand regizorul Igor Cobileanski a participat impreuna cu prietenul sau, Cristi Gugu (regizorul videoclipurilor Circa Sapte), la un concert al trupei. “I-a placut foarte tare”, isi aminteste Cristi Dumitrascu, "era o cantare speciala, versuri atipice, iar cand a vazut scenariul filmului Tache, iar apoi, dupa ce s-au incheiat filmarile, a stiut ca cea mai potrivita muzica pentru filmul Tache este a baietilor de la Circa Sapte”.

Intre timp, trupa s-a reformat, nu mai erau instrumente de suflat - tuba si trompeta, cea care dadea savoarea specific balcanica regasita mai tarziu in film. Problema a fost rezolvata usor, apelandu-se la instrumentisti colaboratori. Asa se face ca pe coloana sonora a filmului Tache se regasesc piese deja consacrate din repertoriul Circa Sapte, dar cu orchestratii diverse, cu sau fara instrumente de suflat.

Dintre piesele proprii cele mai cunoscute amintim Vesele tereze, Casino, Exil mon amour, Masina veche, Goala prin casa, Tache, Sushi la Viena, iar printre cantecele vechi se afla Paraschiva, Pustoaico, Femei femei, Du-ma acasa mai tramvai, sau chiar "la Carciumioara lui Omar/ sarutul zace pe pahar/ ca libelula-n insectar".

Circa Sapte inseamna Cristi Dumitrascu - chitara si voce, Daniel Secarea - tobe, Adrian Cristescu - clape, Alex Stanciu - bas si Florin Mitrea - violoncel.

Biletele se vor gasi la intrare si costa 15 ron. Club A se afla pe strada Blanari, nr.14, Bucuresti.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.