Lucrarile a peste 200 de pasionati de arte vizuale vor putea fi admirate sambata, 13 iunie, intre orele 13:00 si 18:00, la Orange Concept Store. In cadrul evenimentului vor fi proiectate filme de scurtmetraj si vor fi prezentate noutati in materie de foto, informeaza organizatorii. Intrarea este libera.

Timp de un an, 200 pasionati de arte vizuale s-au specializat in cadrul cursurilor Photon, un workshop alternativ de fotografie. Expozitia-eveniment cu cele mai bune lucrari ale cursantilor se afla la a doua editie si va avea loc pe 13 iunie.

In cadrul evenimentului se vor mai proiecta filme de scurtmetraj realizate pentru festivalulSpune pe scurt, vor fi prezentate ultimele noutati in materie de foto (lumini, aparate, solutii de studio), iar castigatorilor li se vor oferi premii din partea F64 Studio, Photo Set-Up si Abitaresports.

Printre participantii la workshopurile Photon se vor afla coordonatori de proiect si traineri, personalitati active in domeniul cinematografiei si partenerii media ai evenimentului.

Dupa incheierea evenimentului de la Orange concept store, participantii si publicul prezent sunt invitati la Lente Cafe, la un afterparty (Str. Gen. Praporgescu Nr. 31).

Orange Concept Store se afla pe Calea Victoriei 41, Bucuresti.