Patricia Kaas va reveni in Romania pe 14 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00. Intre timp, artista “se documenteaza” pentru a descoperi noi atractii de vizitat si experimentat in “micul Paris”, informeaza Star Management. Artista isi va promova albumul Kabaret, lansat anul trecut.

Artista a declarat ca este nerabdatoare sa revada Bucurestiul si este foarte curioasa cum s-a schimbat acesta de la ultima sa venire. Pentru ca a avut un impact puternic asupra ei, artista si-a manifestat dorinta de a revedea si vizita Casa Poporului. De asemenea, aceasta a declarat ca doreste sa cineze pe malul lacului Herastrau si sa se bucure din nou de peisaj si de liniste.

La capitolul "experimentat", Patricia Kaas si-a notat ciocolata si vinurile rosii romanesti, deoarece a auzit ca sunt extrem de fine si ca trebuie neaparat incercate.

Celebra cantareata a mai cantat in Romania pe 21 iunie 2004, in Piata Revolutiei din Capitala, dar si in 1992, pe scena Cerbului de Aur din Brasov.

Biletele pentru spectacolul de la Sala Palatului pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Palatului, in magazinele Diverta si Germanos, dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro si Bilete.ro. Exista cinci categorii de preturi: Cat. I - 435 RON, Cat. II - 325 RON, Cat. III - 215 RON, Cat. IV -150 RON , Cat. V -110 RON.