Joi, 18 iunie, cu incepere de la ora 19:00, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti prezinta cea mai noua colectie de portelanuri pictate manual. Lansarea oficiala va avea loc la Idelier Concept Store si va fi urmata de o expozitie permanenta, pana la sfarsitul acestui an, informeaza organizatorii.

Dupa istoriile cu printese dantelate, pisici calatoare, gradini suspendate si case zburatoare pictate migalos pe ceainice, farfurii si alte obiecte din portelan fin de inspiratie coloniala, artista Ana Wagner continua povestea portelanului pictat manual pe cele mai noi si, in acelasi timp, cele mai mici obiecte de portelan din atelierul propriu. “Pe o suprafata atat de mica cum este bijuteria, totul devine, bineinteles mai miniatural, chiar extrem de miniatural si implicit migalos”, spune Ana Wagner.

Bijuteriile de portelan din coletia B by Wagner sunt, fiecare dintre ele, obiecte unice, pentru ca, asa cum spune artista, “atelierul nostru de creatie mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Pe langa prezenta la Idelier Concept Store (Bd. Lascar Catargiu, nr. 1), bijuteriile se vor regasi si in magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bucuresti (Bd. Carol, nr. 39).

Ca toate evenimentele Wagner Arte Frumoase si Povesti, aceasta initiativa propune arta contemporana pentru romani sofisticati si excentrici, care isi cauta timp pentru povesti si care vin sa culeaga energia direct de la artist, intr-o lume in care oferta este aproape infinita.

Despre Ana Wagner

Ana Wagner traduce grafica si pictura pe obiecte de portelan fin, lucrate manual.

Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice si farfurii din portelan fin, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta.