Trupa britanica de pop-rock I Am Kloot va canta vineri, 26 iunie, pe plaja H2O din Mamaia, in deschiderea artistei galeze Duffy. Evenimentul va incepe la ora 20:00 si ofera acces gratuit, informeaza organizatorii.

In premiera in Romania, Duffy, alaturi de 15 muzicieni si dansatori, va canta in cadrul Orange PrePay Party, de la ora 20:00, pe plaja H2O, din Mamaia. Pregǎtirile pentru concert au inceput deja si peste 22 de tone de echipamente pentru sonorizare si lumini vor fi instalate pe scena unde va avea loc concertul.

La concert vor participa si castigatorii celor 3 premii VIP ale concursului Orange PrePay Party, ce constau intr-o calatorie Bucuresti-Mamaia cu elicopterul si doua nopti de cazare la un hotel din Mamaia, pentru castigǎtori si cate un insotitor. De asemenea, castigatorii si insotitorii lor o vor putea urmari pe Duffy din zona VIP, special amenajata de Orange. Pentru toti cei care isi doresc sa o vada pe Duffy la Orange PrePay Party, accesul la concert este gratuit.

Concertul artistei galeze va fi deschis de trupa I Am Kloot. Revista britanica Time Out spunea despre britanicii din Manchester care formeaza I Am Kloot: “Daca dorintele ar fi cai, atunci cersetorii ar calari, daca aprecierile critice ar fi vanzari de albume, atunci I Am Kloot ar fi purtati in trasuri facute din discuri de aur care ar face-o pe Regina sa paleasca de invidie. Cu adevarat speciali”.

I Am Kloot inseamna John Bramwell (voce, chitara), Peter Jobson (bas), Andy Hargreaves (tobe, percutie).

“I Am Kloot este un mic univers pe care l-am creat. I Am Kloot nu este o trupa, este o lume. Una enigmatica, pentru ca este atat brutala, cat si atragatoare. Este cruda si afectuoasa, este plina de contradictii si schimbatoare ca vremea".

Discografie: Natural History (2001), I Am Kloot (2003), Gods and Monsters (2005), I Am Kloot Play Moolah Rouge (2007).

Vezi aici site-ul trupei si pagina lor de myspace.