Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, spectacolul omagial Azur si Generic: 30 de ani de activitate nu se va mai tine pe 25 iunie, informeaza VreauBilet.ro. Evenimentul va avea loc pe 1 iulie, de la ora 20:00, in Amfiteatrul Centrului Cultural Mihai Eminescu.

Azur si Generic sunt doua formatii care au marcat muzica romaneasca la sfarsitul anilor ‘80 si inceputul anilor ’90. Este vorba de vremuri in care nu exista nici o petrecere fara piese ca Mai intoarce, Doamne, roata, Se marita Mona mea sau Banii n-aduc fericirea, vremuri in care autografele acestor trupe se dadeau “pe sub mana”.

“Reactia oamenilor era exploziva. Lumea dansa si canta cu noi. Era o nebunie totala. Mii de femei rupeau lanturile si urcau pe scena pentru autografe. Cine patrundea in culise se putea considera un om fericit”, a declarat intr-un interviu recent liderul Dan Ciotoi, liderul formatiei Generic.

Fratele meu, S-a rupt lantul de iubire, Banii nu aduc fericirea, Maria-Maria sau Se marita Mona mea sunt doar cateva dintre piesele care vor fi cantate pe data de 1 iulie 2009, la Centrul Cultural Mihai Eminescu (fost Teatru de Vara 23 August) din Parcul National.

Biletele achizitionate pana in acest moment isi pastreaza valabilitatea pentru spectacolul de pe data de 1 iulie. Cei care doresc sa participe la spectacol pot cumpara tichete de la sediul Centrului Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul National, Sala Palatului, Magazinul Unirea – etaj 2, si pe site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro, preturile fiind de 30 si 40 Ron, in functie de categoria de loc.