Pentru al doilea an consecutiv, B'ESTFEST le ofera fanilor posibilitatea de a-si intalni vedetele preferate. Fanii vor avea ocazia de a pleca acasa cu un autograf de la artistul favorit. De asemenea, doritorii vor putea beneficia de tatuaje facute in stilul celor realizate de maestrii LA INK, informeaza organizatorii.

Disponibila pe toata durata festivalului, zona speciala de autografe ii va gazdui pe artistii, care in functie de programul si disponibilitatea lor, vor veni sa stea de vorba cu fanii prezenti si sa semneze postere, CD-uri si tricouri.

Alaturi de sesiunile de autografe din acest an, B’ESTFEST a pregatit publicului si multe alte “extra goodies”, precum Dukes BOX, Poles Apart si Miniscule of Sound, la care se adauga party-urile fara zgomot din Silent Disco.

De asemenea, Discovey Channel va aduce la festival, special pentru Romania, tatuaje facute in stilul celor realizate de maestrii LA INK, “free of charge”. Maestrii vor putea fi intalniti la B’ESTFEST, in cortul Discovery Channel - LA Ink, amenajat zilnic in cadrul B’ESTFEST IARMAROCK, in intervalul 18:30 – 22:00. Inscrierile se vor face pe principiul “primul venit, primul servit”, prin urmare cei care se vor grabi vor avea mai multe sanse de a a-si face rost de un tatuaj profesionist, cu henna, foarte usor de realizat si de inlaturat ulterior.

B’ESTFEST 2009 ii va aduce la Bucuresti pe The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.