Formatia Backstreet Boys va concerta in Bucuresti pe data de 28 noiembrie, informeaza pagina de myspace a trupei. Evenimentul face parte din turneul european al trupei, This Is Us.

Informatia nu a fost momentan confirmata de nici un organizator local. De asemenea, atat pe blog-ul oficial al trupei, cat si pe pagina de myspace, concertul este anuntat a se desfasura in "Sporthalle".

Alaturi de Bucuresti, alte 25 de orase europene vor primi vizita celor patru membri Backstreet Boys.

Formatia Backstreet Boys a fost infiintata in 1993 si a vandut peste 75 de milioane de albume in lumea intreaga. Primele doua albume, Backstreet Boys si Millennium, au inregistrat peste 10 milioane de copii vandute numai in Statele Unite.

Backstreet Boys au ajuns cunoscuti in formula Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean si Kevin Richardson. In 2006, Richardson a decis sa se desparta de colegii sai.

Printre cele mai de succes piese ale trupei se numara Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet’s Back) si All I Have To Give.

Discografie: Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009).