Duminica, 5 iulie, Stadionul Iolanda Balas Soter va gazdui evenimentul Remember Michael Jackson at Bucharest, informeaza europafm.ro. Fanii Michael Jackson vor putea urmari, cu incepere de la ora 19:00, videoclipuri si momente din viata artistului, dar si concertul Live in Bucharest: The Dangerous Tour, sustinut pe 1 octombrie 1992 de cel supranumit "regele muzicii pop".

Nova Music/Sony Music si MTV, cu sprijinul Primariei Sectorului 1 si al Federatiei Romane de Atletism, organizeaza un eveniment dedicat memoriei lui Michael Jackson, la 17 ani de la primul concert sustinut de starul american la Bucuresti.

Fanii MJ sunt asteptati de la ora 19 pe stadionul Tineretului "Iolanda Balas" pentru a retrai cele mai importante momente din cariera artistului pop, printre care si cele mai bune videoclipuri si piese ale superstarului. Incepand cu ora 21:00, spectatorii vor putea urmari primul concert sustinut de Michael Jackson la noi in tara.

Michael Jackson este primul mare artist care a concertat in Romania in timp ce cariera sa se afla in plina glorie. Dupa prima vizita in Romania, pe Lia Manoliu, in fata a 70.000 de fani, starul pop a revenit in 1996, pentru a sustine un concert tot pe Stadionul National.

Stadionul Tineretului (Iolanda Balas Soter) se afla pe Bd. Marasti, nr. 26.