Supranumita regina muzicii disco a anilor '80, Sandra va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 6 noiembrie, informeaza Project Events. Concertul din Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului Back To Life, lansat de artista germana anul acesta.

Sandra Ann Lauer s-a nascut in Saarbrucken, Germania, pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost Maria Magdalena, in anul 1985. De asemenea, vocea ei a mai fost folosita si pentru proiectul Enigma, creat de fostul sau sot, Michael Cretu.

Noul album al artistei se numeste Back To Life si a fost lansat pe 27 martie 2009. Discul include 15 piese si se doreste a fi un nou inceput pentru Sandra. Cel mai nou single se numeste The Night Is Still Young si este un featuring cu Thomas Anders de la Modern Talking. Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, cel care a creat piese pentru artiste ca Beyonce (If I Were A Boy) si Fergie (Big Girls Don’t Cry).

Cantareata va prezenta noul material si in Romania. De asemenea, artista va canta si melodiile care au facut-o celebra in anii '80: Maria Magdalena, In The Heat Of The Night, Everlasting Love si Hi Hi Hi.

Nu este prima data cand vine in tara noastra, Sandra fiind casatorita vreme de aproape 20 de ani cu Michael Cretu, care i-a fost, de asemenea, compozitor si producator. Cei doi au impreuna doi copii (gemeni): Nikita si Sebastian.

Discografie: The Long Play (1985), Mirrors (1986), Into A Secret Land (1988), Paintings In Yellow (1990), Close To Seven (1992), Fading Shades (1995), The Wheel Of Time (2002), The Art Of Love (2007), Back To Life (2009).

Concertul din Romania este organizat Project Events, compania care a adus-o pentru prima oara pe scena Salii Palatului pe celebra artista C.C. Catch.

Vezi aici pagina de myspace a artistei si un site neoficial, creat de fanii cantaretei.