Mountain Dew a prezentat joi, 23 iulie, cele patru elemente care definesc cultura hip-hop: grafitti, break dance, MC si DJ. In cadrul unui live mini-session desfasurat pe parcursul mai multor ore, cei mai cunoscuti grafferi din Romania au transformat o structura "lipsita de viata" intr-o adevarata demonstratie de arta urbana. Agregatu' de 4 Elemente va putea fi admirat timp de zece zile in fata Fantanii de la Universitate.

Sesiunea de graffiti Agregatu' de 4 Elemente din acest an va continua pe 1 august, in Parcul Herastrau, unde cei mai tari grafferi nationali si internationali, breakeri, MC, DJ, wannabees si groupies vor fi prezenti.

Agregatu’ de 4 Elemente vine la pachet cu campania Pentru Diversitate. Impotriva Discriminarii, desfasurata de Comisia Europeana in toate cele 27 de state membre ale UE. Cei mai tari grafferi si tineri pasionati de break-dance, MC-ing si rapping vor exprima ideea de diversitate si importanta acceptarii ei prin intermediul culturii urbane, indiferent de religie sau convingeri, handicap, varsta, orientare sexuala, rasa sau origine etnica.