Joi, 30 iulie, la ora 19:00, Cafe Verona va rasuna de povestile unor "povestasi nemaivazuti, intorsi din calatorii prin ale visului campii, unde au luptat cu umbre, s-au infruntat cu dragoni, vrajitori si unicorni". Lector: Monica Brandusescu.

"Dragi curteni, nobile domnite si destoinici cavaleri,

Mare bal mare se anunta rupt din soare la Cafe Verona, unde invitati de seama se aduna sa ne spuna povesti si povestioare, sirag de margaritare peste cerul noptii clare.

V-asteptam pe fiecare joi, pe 30 al lui Cuptor, la orele 19:00, cu desaga de povesti, in care se vor intrece povestasi nemaivazuti, intorsi din calatorii prin ale visului campii, unde au luptat cu umbre, s-au infruntat cu dragoni, vrajitori si unicorni, ca sa va poata povesti, cand la bal ei vor sosi.

In calatoria lor, toti au poposit in zbor la Fundatia Calea Victoriei, unde au ucenicit la un curs deja vestit: “Povestile ca metafore ale dezvoltarii de sine”. Iar acum cu voie buna, vor primi cu toti cununa de stelute si de sori, pentru buni povestitori."

Lector: Monica Brandusescu. Organizator: Fundatia Calea Victoriei. Parteneri media: Carturesti, HotNews.ro, Sapte Seri, Elevate.

Cafe Verona (Sub Carturesti) este situata in Str. Pictor Arthur Verona, Nr. 13.