Supranumiti "The Riverdance From Caucasus”, Georgian Legends sunt cei mai apreciati artisti georgieni de muzica si dans. Pe data de 18 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, ei vor aduce pentru a doua oara spectacolul Samaia - The Georgian Legends, informeaza VreauBilet.ro.

Samaia - The Georgian Legends este cea de-a treia productie a companiei si reprezinta colaborarea perfecta intre modernismul industriei de spectacol americane si franceze si artisti georgieni talentati. Premiera mondiala a acestei productii spectaculoase si originale a fost gazduita de Sala Palatului in urma cu un an si jumatate.

Pe 18 noiembrie, spectacolul va cuprinde atat dansuri ale caror parti acrobatice vor tine publicul cu sufletul la gura, dar si fascinante lupte cu sabii si melodii care vor incanta auzul.

Georgian Legends au fost supranumiti de catre publicatiile americane “The Riverdance from Caucasus”, iar spectacolul lor a primit aprecierea specialistilor, care considera ca nu ar fi cu nimic mai prejos decat Lord Of The Dance si Riverdance.

Detalii despre Samaia gasiti aici.

Biletele pentru show-ul din Romania pot fi achizitionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu - nr.23), Eventim in reteaua Germanos si online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro, si www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc: Cat. I - 130 Ron, Cat. II - 100 Ron, Cat. III - 80 Ron, Cat. IV - 60 Ron, Cat. V - 50 Ron.

Organizatorii evenimentului sunt Asociatia Culturala Teocta si VreauBilet.ro.