Kelly Rowland, una dintre cele mai cunoscute artiste R&B din SUA si fosta membra a grupului Destiny's Child, va concerta in Clubul Bamboo Mamaia. Evenimentul va avea loc vineri, 7 august, de la ora 23:00, informeaza organizatorii. Biletele costa 50 RON.

Kelly Rowland este cantareata R&B, compozitoare, actrita si prezentatoare TV. Artista s-a nascut in Atlanta, Georgia, pe data de 11 februarie 1981. Kelly a devenit faimoasa in anii 90', ca membra a grupului Destiny's Child, alaturi de care a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume.

In 2002 si-a inceput cariera solo, cu albumul Simply Deep. De pe acest disc s-a evidentiat single-ul Dilemma, o colaborare cu rapperul Nelly, care i-a adus artistei un premiu Grammy.

A urmat un material in 2007, intitulat Ms. Kelly, de pe care s-au facut remarcate colaborarile cu artisti ca Eve (piesa Like This) si Snoop Dogg (Ghetto).

Colaborarea cu David Guetta i-a adus artistei un adevarat succes cu piesa When Love Takes Over, care ocupa in continuare primul loc in toate topurile din intreaga lume. O alta colaborare de mare succes a cunoscut alaturi de italianul Tiziano Ferro (Breathe Gentle).

Vezi aici site-ul oficial si pagina de myspace.

Vineri, 7 august, Kelly Rowland va concerta in Clubul Bamboo Mamaia. Artista R&B va sosi pe litoralul romanesc in jurul orei 19.00 si se va caza la hotelul Vega din Mamaia. Pretul unui bilet este de 50 RON. Evenimentul este organizat de King Size Entertainment.

Kelly Rowland nu este prima componenta a trupei Destiny's Child care concerteaza in Romania. Pe 22 octombrie, Beyonce a cantat la Cluj in fata a peste 10.000 de fani.

Clubul Bamboo Mamaia se afla pe Bd. Mamaia, nr. 406. Rezervari: 0731 990 099, 0726 226 266.