Nu, nu e vorba de traducerea in germana a filmului “Fantastic Four” in care unul dintre eroi are capacitatea de a-si lungi foarte mult corpul (Mr. Fantastic), altul devine “Femeia Invizibila“, in timp ce ultimii doi eroi sunt “Torta Umana“ (capabil sa controleze focul) si “Lucru (Thing)”, care este o super creatura de piatra. Nu e vorba nici de trupa omonima, cea care a introdus hip-hopul in Germania.

Die Fantastichen Vier” este doar numele ales intimplator (desi ce este intimplator in viata?), oarecum ironic, pentru echipa de jurnalisti si oameni de media care urmeaza sa participe la o cursa de aventura clasica numita Carpathian Adventure.

Asa ca, timp de trei zile (12-16 august), Oana Ganea (Agentia de Monitorizare a Presei), Stefan Candea (Centrul Roman de Jurnalism de Investigatie), Dan Barbulescu (tot Agentia de Monitorizare a Presei) si subsemnatul, Marian Chiriac (jurnalist), vor alerga pe munte (vreo 65 de km), vor merge cu bicicleta (vreo 110 km) si, daca vor rezista, vor incheia cu probele de plutarit, rapel si tiroliana.

Care credeti ca ne este obiectivul?

Citeste si comenteaza pe Alerg.Wordpress.com.