Pe langa show-urile anuntate pentru inceputul acestei toamne, Tuborg Green Fest va oferi publicului o serie de activitati speciale, printre care se numara si celebrele afterparty-uri Silent Disco. Acestea vor fi disponibile in primele doua zile de festival, in cortul special amenajat din Parcul Izvor, informeaza Emagic. Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie si va aduce pe scena formatii ca Guano Apes, Chicane, Zdob si Zdub, The Herbaliser, The Crystal Method, Suie Paparude, AB4, Stefan Banica & Friends, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.

Prezente la cele mai importante festivaluri din lume, party-urile Silent Disco sunt ''petreceri in liniste'', unde muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza pe ritmurile din casti. Si mai distractiv pentru ''spectatori'' e faptul ca muzica poate fi pusa de mai multi DJ, folosind doua canale diferite de difuzare, participantii avand astfel sansa de a alege exact ceea ce vor sa asculte, sa danseze si sa cante: dance, disco, pop, salsa, house.

Sute de mii de oameni au participat la peste 500 de evenimente Silent Disco sustinute in toata lumea, inclusiv in cadrul celor mai tari festivaluri din Europa, Asia, Australia si America de Nord. Participantii descriu experienta party-urilor drept ''suprarealista'' si ''fantastica'', mii de oameni dansand pe ritmuri numai de ei stiute. In primele doua zile ale festivalului, dupa ultimul concert al serii, doi dintre cei mai buni si cunoscuti deejay rezidenti ai Silent Disco vor prelua stafeta distractiei: NO dj si Tony Carlos.

NO dj
NO dj
NO dj, pe numele sau adevarat Nico Okkerse, are o cariera impresionanta, fiind muzician, actor, producator de teatru si consultant in sfera politicilor culturale. Nico a devenit celebru la nivel mondial pentru stilul eclectic in care alege sa puna muzica, artistul folosind o tehnica originala de imbinare a mai multor stiluri, de la early swing la ultimul tip de drum & base.

Datorita numarului impresionant de limbi straine pe care le cunoaste, NO dj a sustinut numeroase show-uri in portugheza, spaniola, franceza, engleza si bineinteles in olandeza, limba sa materna.

Vocea lui Nick este una deja familiara pentru ascultatorii de radio, nu doar pentru stilul original de a mixa, dar si pentru accentul olandez care ofera o nuanta originala set-urilor sale.

No dj a paticipat la cateva dintre cele mai mari festivaluri din lume, printre care si Glastonbury din UK, ori numeroase show-uri din Australia sau Brazilia.

Tony Carlos
Tony Carlos
Tony Carlos, pe numele sau real Matthijs Felix, este cel de-al doilea DJ confirmat pentru seria de afterparty-uri Silent Disco. Stilul inedit pe care l-a adoptat in DJ set-uri este unul diferit de tot ceea ce se produce in mod obisnuit in cadrul Silent Disco, Tony avand ca inspiratie diferite culturi din jurul lumii.

El se remarca in seria DJ-ilor de la Silent Disco ca un artist complet: pe langa mixuri, Tony Carlos canta si la pian, sintetizator, chitara-bas, chitara, trompeta si trombon in diferite trupe, producand in acelasi timp si muzica pentru diverse show-uri de teatru, filme, radio sau clipuri publicitare.

Mai multe despre party-urile Silent Disco gasiti aici.

Tuborg Green Fest 2009 se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Capitala. Bucurestenii vor avea ocazia sa asiste gratis la concertele unor trupe ca Guano Apes, Chicane, Zdob si Zdub, The Herbaliser, The Crystal Method, Suie Paparude, AB4, Stefan Banica & Friends, Vita de Vie, Mandinga si Publika. Evenimentul este organizat de Emagic.