Othello Band canta vineri, 14 august, la Hard Rock Cafe Bucuresti, in cadrul evenimentului Mamma Mia - ABBA Tribute. Concertul va incepe la ora 22:00, informeaza organizatorii. Intrarea este libera.

Othello este un proiect muzical nou, infiintat de muzicianul Florentin Milcof. Dupa mai bine de 12 ani in care a activat in proiecte muzicale alaturi de artisti si trupe precum Iris, Stefan Banica jr., Felicia Filip, Alexandra Ungureanu, Paula Seling, Laurentiu Cazan, Mihai Godoroja, Claudiu Mirica, fie ca pianist sau keyboard player, fie ca orchestrator sau ca producator muzical, Florentin Milcof, alias Othello, s-a hotarat sa isi construiasca propriul proiect muzical.

”Exista cateva reguli de baza in acest nou proiect: in primul rand se va canta “pe bune”, adica live. Apoi ne dorim sa cantam o muzica frumoasa, caci nu ne intereseaza nimic din zona asa numitei estetici a uratului. Si, nu in ultimul rand, ne adresam publicului cu sinceritate, pentru ca numai asa fluxul acela de informatie si stare care este recunoscut ca si “trecerea rampei”, prin care orice artist isi doreste sa ajunga la sufletul ascultatorului si spectatorului sau, poate sa fie unul firesc si constant”, spune Florentin Milcof.

Othello este un proiect care a fost in lucru mai bine de un an de zile, a beneficiat de zeci de ore de lucru si "experiment de laborator". In urma acestei perioade a rezultat o componenta selectata cu grija si un gen muzical atent selectionat in functie si de ceea ce se numeste mainstream, dar si de ideea de muzica vazuta ca act cultural. “Imbinarea acestor doua orientari ca si configurarea corecta a componentei trupei a fost o munca pe care numai Maria Sa publicul o va amenda sau aplauda”, spune liderul acestui proiect.

Componenta: Florentin Milcof (voce, pian), Georgiana Renciuc (voce), Georgiana Dragnoi (voce), Lorin Ciobaca (keyboards, backing vocal), Luca Marius (chitara, backing vocal), Dan Ignat (bas), Felix Sfura (baterie, claves, campana, tamburina, alte gadget-uri si device-uri).

Detalii despre Othello Band gasiti aici.

Hard Rock Cafe se afla pe Bd. Kiseleff, nr. 32, Sector 1, Bucuresti. Detalii la +40 21 206 6261.