Accesul fanilor la concertul sustinut de "regina muzicii pop" pe 26 august, in Parcul Izvor din Capitala, se va face in intervalul 17:30-20:30, informeaza organizatorii. Seara va fi deschisa de DJ Paul Oakenfold, in jurul orei 20:00. Show-ul Madonnei va incepe dupa ora 21:00 si va fi alcatuit din patru episoade (Pimp, Old School, Gypsy si Rave). Pentru fiecare episod, Madonna si dansatorii ei vor avea diferite tinute, pe care si le vor schimba pe parcursul spectacolului.

Paul Oakenfold este considerat unul dintre cei mai valorosi DJ din lume. Artistul va canta in Parcul Izvor in jurul orei 20:00, in deschiderea concertului Madonna.

Discografie: Journey By DJ (1994), Fluoro (1996), Cream Anthems 97 (1997), Global Underground: Oslo (1997), Tranceport (1998), Global Underground NY (1999), Cream (1999), Essential Selection, Vol. 1 (2000), Another World (2000), Travelling (2000), Ibiza (2001), Swordfish Soundtrack (2001), A Voyage Into Trance (2001), Bunkka (2002), Great Wall (2003), Creamfields (2004), The Club (2005), A Lively Mind (2006), Greatest Hits & Remixes (2007), Anthems (2008).

Detalii despre artist gasiti pe site-ul oficial si pe pagina sa de myspace.

Considerata una dintre cele mai mari productii de eveniment in acest moment din lume, Sticky & Sweet Tour angreneaza resurse umane si tehnice impresionante pentru concertul de la Bucuresti: o echipa de peste 1.200 de oameni lucreaza zi si noapte la amenajarea spatiului din Parcul Izvor al Capitalei.

CULISE. In ceea ce priveste zona de backstage, unde artista va fi "cazata” in seara concertului, staff-ul artistei se ocupa direct de amenajarea camerelor, singura solicitare a acestora pentru organizatori fiind ca tavanul din cabine sa fie acoperit cu o panza de matase de culoare alba. Artista este insotita pe tot parcursul turneului de 34 de persoane care alcatuiesc staff-ul personal (inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum si un bucatar italian).

Tot in zona de culise vor fi amenajate o sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj si o sala de gimnastica, echipamentele de fitness si elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage, vor fi necesare 500 de scaune si mese, 30 de canapele si 500 de trandafiri albi si rosii. O persoana din staff-ul Madonnei este insarcinata cu verificare culiselor inainte de sosirea artistei, pentru a se asigura de faptul ca toate cerintele au fost indeplinite in cel mai mic detaliu.

BILETE. Incepand de luni, 24 august, ultimele bilete pentru concertul Madonna vor putea fi achizitionate doar de la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul statiei de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisa luni si marti intre orele 12:00 si 21:00, iar miercuri, in ziua evenimentului, intre 09:00 si 22:00. In prezent sunt disponibile bilete doar in Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) si respectiv VIP (800 lei). In categoriile VIP (800 lei) si Gold Bar (600 lei), organizatorii anunta ca au ramas mai putin de 100 de bilete.

Ca urmare a depistarii unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonna, organizatorii ii sfatuiesc pe interesati sa achizitioneze bilete numai de la punctele de vanzare autorizate. Cei care au cumparat deja bilet de la alte puncte de vanzare decat din reteaua magazinelor Diverta, Myticket.ro sau cabina de bilete din Parcul Izvor, pot verifica autenticitatea acestora accesand site-ul www.myticket.ro/madonna.

ACCESUL. Pentru toti detinatorii de bilete, indiferent de zona pentru care acestea au fost achizitionate (Gazon A sau B, Tribuna VIP, Gold Bar, Gold Package), accesul in spatiul de concert se va face pe la oricare dintre cele trei intrari: cea din zona statiei de metrou Izvor, intrarea de la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independentei si cea de-a treia, la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu B-dul Natiunilor Unite.

Accesul se va face in intervalul 17:30-20:30, seara urmand a fi deschisa de DJ Paul Oakenfold, in jurul orelor 20:00, Madonna urmand a urca pe scena dupa setul DJ-ului englez. Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte de acces. Publicului ii este recomandat sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul portilor, iar in cazul crearii blocajelor in zona portilor, este indicata utilizarea intrarii celei mai putin aglomerate.

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. In cazul in care posesorul de bilet alege sa paraseasa zona de concert, nu va mai putea utiliza biletul pentru accesul ulterior. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba in permanenta asupra lor si un act de identitate valid. Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a evita orice neplaceri create de restrictionarea traficului in zona de concert. De asemenea, in zona Parcului Izvor nu sunt disponibile locuri de parcare.

Este interzisa intrarea in spatiul de concert cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. De asemenea, publicul este sfatuit sa vina fara bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare, locatia nefiind prevazuta cu un spatiu de depozitare securizat.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotul produs in cadrul evenimentelor de acest tip, care este peste nivelul suportat de cei mici. De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Spectatorii sunt rugati sa nu se urce in copacii din parc, sa nu rupa florile, arbustii sau crengile arborilor si sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie pe spatiul verde sau pe aleile parcului, in acest sens organizatorii ingrijindu-se de suplimentarea numarului de recipiente de colectare si impartirea acestora pe tipuri. In spatiul dedicat concertului, bauturile si produsele alimentare nu vor putea fi cumparate cu bani in numerar, ci doar pe baza unor jetoane, pe care participantii la eveniment le pot procura de la casieriile festivalului. La sfarsitul spectacolului, jetoanele ramase in plus vor putea fi schimbate la loc in bani.

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonna din 26 august face parte din Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului Hard Candy. Extins dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008, Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo: anul trecut, turneul a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.

harta Parcul Izvor - concert Madonna
harta Parcul Izvor - concert Madonna
Foto: Emagic