Prima editie a evenimentului Folk Maraton va avea loc pe 30 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, informeaza VreauBilet. Cu actorul Dorel Visan ca gazda, spectacolul de patru ore din acest an ii va aduce un omagiu Tatianei Stepa, artista care s-a stins din viata pe 7 august.

Folk Maraton va beneficia de prezenta unor nume ca Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Berti, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii.

Gazda reprezentatiei va fi actorul Dorel Visan, un consumator infocat al genului folk.

“Sper din tot sufletul ca Folk Maraton sa devina o traditie, o sarbatoare a folk-ului, asa cum s-a intamplat cu Folk You. Folkul are nevoie de cat mai multi piloni de rezistenta, care sa-i asigure vizibilitatea, intr-o lume muzicala dominata de zgomote si play-back. Ii invit pe cei 20.000 de spectatori de la la Folk You sa-si cumpere din timp bilete, pentru ca Sala Palatului este mai mica decat plaja de la Vama Veche”, spune Zoia Alecu, reprezentanta de renume in lumea folk-ului.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

  • V.I.P - 120 Lei
  • Cat. I - 100 Lei
  • Cat. II - 80 Lei
  • Cat. III - 60 Lei