Tuborg Green Fest va beneficia de un warm-up party joi, 27 august, de la ora 20:30. Evenimentul va avea loc in clubul Silver Church din Capitala si va beneficia de prezenta trupelor The MOOod, Les Elephants Bizarres si Discoballs. Accesul publicului este gratuit.

The MOOoD
The MOOoD
Foto: Timi Slicaru
The MOOoD este o trupa bucuresteana care abordeaza stilul brit-indie rock. Formatia este compusa din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundara), Mircea Voloh (chitara, voce secundara) si Horia Stere (chitara bas).

Anul trecut, The MOOod s-au aflat pentru prima data la B'ESTFEST si doar cateva zile mai tarziu au cantat in deschiderea concertului Lenny Kravitz din Bucuresti, in fata a peste 16.000 de oameni.

La inceputul lui 2009, cei patru membri si-au facut debutul la nivel international, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti - Eurosonic Festival. Tot anul acesta, The MOOod a cantat la B'ESTFEST 2009, la Exit (Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est) si la prima editie a festivalului Sirnaville, iar in aprilie a deschis concertul de lansare a noului album OCS.

Vezi aici site-ul oficial si pagina de myspace a trupei.

Les Elephants Bizarres
Les Elephants Bizarres
Foto: leseb.ro
Les Elephants Bizarres sunt Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing-vocals), Mihai (bas si backing vocals), Nae (sintetizator) si Claudiu (tobe). Trupa a fost infiintata in 2007 si propune un sound indie-altenativ puternic marcat de influente punk.

Dupa cateva cantari in cluburile bucurestene, cei cinci au reusit sa atraga atentia prin reprezentatiile live. In scurt timp, Les Elephants Bizarres au devenit una dintre cele mai solicitate trupe pentru concertele de club din tara.

Anul acesta, Les Elephants Bizarres au cantat la B'ESTFEST, pe 2 iulie, dar si la UnderLondon Fest 6.

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Discoballs
Discoballs
Discoballs inseamna Alexei (synth/sampler), Mizdan (chitara bas/synth) si Christian (tobe/percutie). Ei abordeaza live laboratorul de “experimente” Discoballs, unul din putinele proiecte electro din Romania care folosesc in spectacol instrumente (tobe, bass, clape etc.).

Trupa s-a format in anul 2008, atunci cand Alexei, Mizdan si Kirodian s-au hotarat ca pe scena de live entertainment din Romania exista un gol in muzica electronica.

S-au afirmat prin numeroase aparitii live, printre care Bran Castle Fest si Forest Vibes Fest, unde au participat alaturi de artisti precum Suie Paparude, Blanoz, The Pixels. Piesele lor s-au diferentiat pe scena de live entertainment prin energie si prin stilul nou inspirat, dupa cum afirma chiar membrii trupei, de “muzica gospel, flori si ceasuri”.

In cadrul warm-up-ului din Silver Church, Discoballs vor aduce un vibe electro, combinand elemente drum’n’bass si breakbeat.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Evenimentul de joi, 27 august, din Silver Church, se doreste a fi un warm-up party pentru Tuborg Green Fest, care se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Capitala. Programul festivalului poate fi vazut aici.

Tuborg Green Fest a facut inconjurul lumii cu trupe ca Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia.