Formatia Fara Zahar ca concerta la Papa la Soni vineri, 28 august, de la ora 23:00, intr-o seara care va fi incheiata de Travesty Party, editia a IV-a. Sambata, 29 august, tot de la ora 23:00, Analia Selis& Band va prezenta evenimentul Latino America, informeaza organizatorii.

Formatia Fara Zahar a fost infiintata pe 3 ianuarie 2001, la initiativa lui Bobo Burlacianu. In prezent, trupa este alcatuita din Bobo Burlacianu (voce, chitara electrica), Bobi Dumitras (voce, chitara acustica), George Maxim (bas) si Alex Neagu (tobe).

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara Hip-hop s-asa, D’la sate, Sandu, Lov Stori si 4/69.

Discografie: Episodu' unu: Amenintarea faitonului (2003), Episodu' 2 de la Dorohoi (2005), Neamul lui Penes Curcanul (2008).

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

afis Analia Selis
afis Analia Selis
Foto: Papa la Soni
Prima aparitie scenica a Analiei Selis in Romania a fost pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2004, acolo unde a reprezentat Argentina, reusind o clasare pe locul 3.

Detine mai multe diplome in domeniul muzical:

  • diploma in Educatia muzicala pentru copii - Facultatea de Arte Muzicale din San Miguel de Tucuman (1998)
  • diploma in Interpretare vocala - Longy School of Music, Boston, USA (2002)

A cantat in deschiderea mai multor concerte importante:

  • Natalia Imbruglia din cadrul Festivalului Cerbul de Aur (2005)
  • Buena Vista Social Club din Timisoara si Bucuresti (2006)
  • Septeto Nacional de Cuba - Palatul Copiilor, Bucuresti (2007)
  • Rafaga (2007)
  • Juanes - Sala Polivalenta, Bucuresti (2008)

Se mai poate mandri cu recitaluri sustinute in cadrul Festivalului Callatis (2006) si in cadrul Festivalului George Enescu. An de an sustine (incepand cu 2005) Concertul de Craciun Feliz Navidad.

Discografie: Aqui, hoy (2005), Aqui, manana (2006), Suenos-Vise (2008).

Muzica Analiei Selis cuprinde ritmuri diverse: tango, chacarera si zamba din Argentina, flamenco din Spania, son din Cuba, joropo din Columbia, vals din Peru, samba si bossa nova din Brazilia etc.

Vezi aici site-ul artistei.

Alaturi de simpatica argentinianca - naturalizata in Romania prin casatoria cu un alt muzician de mare talent, violoncelistul Razvan Suma - se va afla o trupa de tineri talentati: Gilberto Ortega (Cuba) - percutie, Fabian Sanchez (Columbia) - percutie si backing vocal, Gabriel Brosteanu - chitara, Ionut Serban - bas si Laura Gherescu - backing vocal.