Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen, la categoria cea mai ieftina (124 RON), s-au epuizat. In acest moment, mai sunt disponibile bilete la categoria 248 RON si foarte putine bilete la categoria VIP (399 RON), informeaza Events. Concertul va avea loc pe 4 septembrie, de la ora 19:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Accesul este permis cu incepere de la ora 17:30.

In Romania, Leonard Cohen va fi acompaniat pe scena de Sharon Robinson si Webb Sisters (backing vocal), Roscoe Beck (chitara-bas), Neil Larsen (clape & acordeon), Bob Metzger (chitara electrica si acustica), Javier Mas (chitara acustica), Rafael Gayol (percutie) si Dino Soldo (saxofon, clarinet, clape).

Joi, 3 septembrie, cu o seara inainte de concert, la Palatul Ghika va avea loc o Seara Exclusiva Leonard Cohen, de la ora 21:00. Accesul la eveniment se poate face pe baza invitatiilor VIP la concert. Informatii si rezervari aici.

Ca urmare a cererilor primite din partea fanilor, turneul international al lui Leonard Cohen se prelungeste. Noi date vor fi adaugate in aceasta toamna pe teritoriul Statelor Unite, incepand cu 17 octombrie.

Ultimul concert din cadrul turneului international al lui Leonard Cohen trebuia sa fie cel din Tel Aviv, programat sa aiba loc pe 24 septembrie, pe Ramat Gan Stadium. Cum toate cele 47.000 de bilete puse in vanzare s-au terminat in cateva zile, producatorii turneului au programat un concert suplimentar, la sugestia Ministrului israelian al Turismului, Noaz Bar Nir.

El va avea loc la Nazareth, cea mai mare metropola araba din Israel, intr-un amfiteatru cu 40.000 locuri, construit recent pentru o vizita a Papei Benedict al XVI-lea. Ministrul israelian al Turismului spune ca spera ca acest concert "sa atraga o larga audienta, din toate paturile societatii israeliene, precum si turisti, care, ascultandu-l pe marele artist, sa se bucure de frumusetea naturii care inconjoara amfiteatrul si sa inteleaga apelul prin muzica la reconciliere, toleranta si pace”.

Artistul a mai concertat in Romania anul trecut, chiar in ziua in care implinea 74 de ani.