Incepand de joi, 27 august, pretul biletelor pentru concertul ZZ Top va fi de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrare, informeaza organizatorii. Texanii barbosi de la ZZ Top vor canta la Sala Polivalenta din Capitala pe 20 octombrie, de la ora 20:00. Evenimentul va fi inclus in turneul Double Down Live 2009.

26 august este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la pretul promotional de 100 de lei pentru concertul ZZ Top, programat pentru 20 octombrie. Tichetele sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe eventim.ro si bilete.ro.

Cu 24 de discuri de platina primite de-a lungul carierei si cu 20 de milioane de albume vandute numai in SUA, cei de la ZZ Top sunt cunoscuti mai ales datorita palariilor texane, ochelarilor de soare si barbilor lungi ale lui Billy Gibbons si Dusty Hill.

Singurul membru al trupei care nu are barba se numeste, paradoxal, Beard (="barba"). In 1984, Gilette le-a oferit lui Gibbons si lui Hill un milion de dolari ca sa isi rada barbile. Cei doi au refuzat, pe motiv ca ar fi prea urati fara ele.

“That little 'ol band from Texas", cum s-au autointitulat rockerii, este apreciata mai ales pentru piese ca Gimme All Your Lovin', La Grange, Rough Boy si Tush.

Concertul ZZ Top de la Bucuresti va face parte din turneul Double Down Live 2009. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Parteneri media: FHM, Formula AS, Heavy Metal Magazine, Sunete, Bestmusic.ro, HotNews.ro, Metalfan.ro, Metalhead.ro, Metropotam.ro, Port.ro, Rockxpress.ro.