Chicane, The Crystal Method, Suie Paparude si Sensor au adunat peste 20.000 de spectatori in Capitala, pe 4 septembrie, in Ziua Electro a Tuborg Green Fest, informeaza organizatorii. Festivalul se desfasoara in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti.

Dupa warm-up session-ul asigurat de Kiss FM, membrii Sensor au fost cei ce au dat startul primei zile Tuborg Green Fest. Cunoscuti publicului pentru stilul neconventional si aparitile scenice spectaculoase, membrii trupei si-au adus mixurile originale si combinatile instrumentale inedite.

Suie Paparude, considerati “parintii muzicii electronice” din Romania, au interpretat, de la ora 19:00, cele mai cunoscute piese ale formatiei. Printre acestea: Pentru inimi, Armada verbala si Cea mai buna zi. La repertoriul trupei s-a adaugat piesa Soundcheck, care beneficiaza de un videoclip ce va fi lansat in curand, precum si o piesa noua: Murderer.

Noaptea dedicata stilului electro din cadrul Tuborg Green Fest a fost continuata de DJ Set-ul celor de la The Crystal Method care au oferit celor prezenti, pe langa scratch-urile ce i-au facut celebri, un show de lasere impresionant.

Pentru aproape 100 de minute, in Parcul Izvor au rasunat beaturile celor de la Chicane. Au inceput show-ul cu Purdy si au continuat cu piese ca: Poppi Holla, noul lor hit ce se mentine de aproape doua luni pe primele pozitii ale topurilor de muzica din Marea Britanie, Bruised Water, Hats, Spirit, Halcyon. Show-ul de la Bucuresti s-a incheiat cu hiturile Offfshore, Saltwater si Stoned In Love, piese ce i-au transformat pe cei de la Chicane in una dintre cele mai cunoscute trupe electro-dance din Europa.

Noaptea a continuat si dupa ora 23:00, in cortul Silent Disco, unde Dj No si Gojira au mixat timp de trei ore, marcand astfel sfarsitul primei seri de festival.

Pentru cea de-a doua zi a Tuborg Green Fest, vor fi asteptate pe scena nume ca AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes. Festivalul se incheie pe data de 6 septembrie, cu o zi dedicata Romanian Pop-Rock-ului, in care Stefan Banica isi va invita “prietenii” intr-un show live de exceptie. A treia zi a festivalului va fi deschisa de Publika, urmand ca in aceeasi zi sa urce pe scena si Mandinga si Vita de Vie.

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit.