Aflata la ultimul concert din acest an, formatia Guano Apes a cantat, pe 5 septembrie, in fata a 30.000 de oameni adunati in Parcul Izvor din Capitala, cu ocazia Tuborg Green Fest. "In the end, music wins", a fost concluzia solistei Sandra Nasic, in seara care a mai adus pe scena festivalului formatiile AB4, Zdob si Zdub si The Herbaliser. "I wanna see all the guys naked", a fost dorinta adamita a solistei inainte de Lords Of The Boards, care a incheiat un recital de o ora si jumatate.

Dedicata muzicii rock, cea de-a doua zi a festivalului Tuborg Green Fest a fost deschisa de AB4. Proaspat intorsi din Italia, unde au inregistrat un nou album, membrii AB4 au cantat pe scena festivalului piesele care i-au facut celebri, dar si piese noi, care se vor regasi pe noul album.

Show-ul a continuat cu ritmurile etno ale celor de la Zdob si Zdub, care au cantat melodii ca Bunica bate toba si DJ Vasile.

The Herbaliser au adus in cadrul festivalului o combinatie inedita de hip-hop, rare groove, funk si jazz, la care s-au adaugat elementele deosebite de lumini si proiectii scenice.

In fata a 30.000 de persoane, proaspat reunitii Guano Apes (dupa o pauza in care s-au ocupat de proiectele personale) au cantat, vreme de o ora si jumatate, piesele cunoscute ale trupei, ca Open Your Eyes, No Speech, Pretty In Scarlet, Break The Line sau Big In Japan, dar si Sorry, melodie creata de Sandra Nasic in perioada solo a carierei sale.

Rechemati pe scena, germanii au mai cantat trei piese. "All I wanna do is to rock with you", a fost anuntul solistei, care si-a exprimat, imediat dupa We Use The Pain, dorintele adamite: "I wanna see all the guys naked". "Wanna see you all go crazy", a adaugat ea si a fost ascultata de multimea care a sarit si a cantat pe tot parcursul celei mai apreciate melodii Guano Apes: Lords Of The Boards.

Festivalul se incheie pe data de 6 septembrie, cu o zi dedicata Romanian Pop-Rock-ului, in care Stefan Banica va canta alaturi de prietenii sai Andra, Bodo si A.G. Weinberger. A treia zi a festivalului va fi deschisa de Publika, urmand ca in aceeasi zi sa urce pe scena si Mandinga si Vita de Vie.

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se desfasoara in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit.

Setlist Guano Apes

1) You Can't Stop Me

2) Money & Milk

3) Quietly

4) Open Your Eyes

5) No Speech

6) Pretty In Scarlet

7) Never Born

8) Wash It Down

9) Hives Song

10) Stay

11) Scratch The Pitch

12) Plastic Mouth

13) instrumental

14) Underwear

15) Break The Line

16) Sorry

17) Dick

18) Big In Japan

19) We Use The Pain

20) All I Wanna Do

21) Lords Of The Boards