Din cauza accidentarii a doi dintre jucatorii echipei AND 1, evenimentul de baschet The Legends Of The Blacktop - Romania '09 a fost amanat, informeaza Vreau Bilet. Decizia a fost luata dupa ce The Professor si The Air Up There, doi dintre componentii echipei, au suferit accidentari destul de serioase in cadrul unui meci desfasurat zilele trecute in Statele Unite. AND 1, cea mai populara echipa de streetball din lume, va juca in Capitala pe 11 noiembrie.

Programate initial sa se tina la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) si Bucuresti (14 septembrie), meciurile au fost amanate. Astfel, meciul de la Sala Polivalenta din Capitala se va disputa pe 11 noiembrie.

Biletele deja achizitionate raman valabile, anunta organizatorii. Pentru fanii din Cluj si Sibiu care doresc sa ajunga la evenimentul din Capitala, biletele raman de asemenea valabile, urmand a fi preschimbate la intrare in tichete cu locuri la aceeasi categorie.

Cei care nu pot ajunge la acest eveniment isi pot recupera banii dupa cum urmeaza:

  • pe data de 14 septembrie, intre orele 18:00 - 21:00 de la casa de bilete a Salii Polivalente
  • in perioada 15 septembrie - 30 septembrie de pe site-ul www.bilete.ro
  • in perioada 15 septembrie  - 7 octombrie la Cluj si Sibiu -  de la casele de bilete ale locului de unde au fost achizitionate
  • cei care si-au cumparat biletele de pe www.re5pect.ro sunt rugati sa sune la 0733228855, in perioada 15 septembrie - 7 octombrie