Formatia Luna Amara va concerta vineri, 18 septembrie, in Clubul Fire din Capitala, de la ora 21:00, informeaza trupa. In deschidere vor canta cei de la EvO, care vor prezenta si piese noi, in stilul "western new metal". Intrarea costa 15 RON. In septembrie, piesa No Return a celor de la Luna Amara apare pe o compilatie dedicata basistului Deftones, Chi Cheng, aflat intr-o stare de semiconstienta dupa accidentul auto suferit in 2008.

Luna Amara a lansat pe 1 mai, la Vama Veche, al treilea album, intitulat Don’t Let Your Dreams Fall Asleep. In aceasta primavara, trupa a ramas fara chitaristul Vali Deac, locul sau fiind luat de Mihnea-Andrei Ferezan, membru in Tep Zepi. In prezent, Luna Amara este alcatuita din Mihnea Blidariu (trompeta, voce, chitara), Nick Fagadar (voce, chitara), Razvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (chitara bas) si Mihnea-Andrei Ferezan (chitara).

Anul acesta, Luna Amara a participat la mai multe evenimente importante: cea de-a patra editie a festivalului ARTmania, CokeLive Peninsula Festival 2009, Stufstock 2009 si a deschis concertul Faith No More de la Sala Polivalenta si festivalul One World Romania.

Concertele Luna Amara din aceasta toamna

  • 19 septembrie, Sfantu Gheorghe, St. George Rock Nights Fest, ora 21:00
  • 26 septembrie, Cluj Napoca, Platoul Salii Sporturilor, ora 20:00, intrarea libera
  • 8 octombrie, Bucuresti, El Grande Comandante, ora 22:00
  • 24 octombrie, Cluj Napoca, Irish Music Pub, ora 22:00
  • 29 octombrie, Bucuresti, Silver Church, ora 22:00
  • 30 octombrie, Brasov, Crossroads, ora 22:00    

Vezi aici site-ul trupei, blogul si pagina de myspace.

Bring The Noise si revista Sunete au realizat o compilatie dedicata basistului Deftones, Chi Cheng, care include piese ale unor trupe de alternative, punk si hardcore din Romania, Macedonia, Ungaria, Bulgaria si Serbia. Printre cele 18 cantece se afla si No Return (Luna Amara). Compilatia va fi disponibila, pentru inceput, alaturi de numarul pe luna septembrie al revistei Sunete. Toti banii stransi din vanzarea CD-ului vor fi varsati in contul lui Chi Cheng.

Playlist-ul compilatiei:

  1. Point Blank – Feathers (Macedonia)
  2. Amberskin – Streets (Romania)
  3. Subscribe – Kiss And Kill Your Boyfriend (Ungaria)
  4. Coma – Coboara-ma In Rai (Romania)
  5. Godmode – Survivor Guilt (Romania)
  6. Last Hope – Under The Flag- (Bulgaria)
  7. Implant Pentru Refuz – Messages To Gods (Romania)
  8. Smut – All These Years (Macedonia)
  9. H8 – Arena (Romania)
  10. Dekadens – Neon Lights (Romania)
  11. Obojeni Program – Kad Se Neko Necem Dobrom Nada (Serbia)
  12. Luna Amara – No Return (Romania)
  13. The Mushroom Story – Smash The Radio (Romania)
  14. Fingering Joanna – Don’t Get Enough (Romania)
  15. Tep Zepi – Strange Nance (Romania)
  16. Chester – Crashlandings (Romania)
  17. Pistol Cu Capse – Fara Sa Stiu (Romania)
  18. Point Blank – Bizzaro (Macedonia)

Puteti asculta aiciA Song For Chi, o piesa creata in onoarea basistului de formatiile Slipknot, Korn, Machine Head, Metallica, Sevendust, Hatebreed, POD, Disturbed si Killswitch Engage.

EvO s-a infiintat in anul 2004 si abordeaza rockul alternativ, cu influente metal si progressive. De-a lungul anilor, soundul trupei s-a schimbat, adaptatandu-se diferitelor formule in care a aparut pe scena. In 2009, EvO pregateste primul album full length si se concentreaza asupra unui nou concept - western new metal. Soundscape a fost compus pe parcursul primelor luni ale anului si va contine 10 piese plus bonus track.

"Ne-am hotarat la acest nume pentru ca, in viziunea noastra, cele 10 piese alcatuiesc impreuna un peisaj musical, centrat pe experiente reale. Inspiratia pentru Soundscape a fost peste tot si am aflat creand acest album ca suntem intr-un moment al vietii noastre ca trupa in care putem sa ne exprimam sonor relatia cu ceea ce ne inconjoara", spune Teodora Tanase, solista trupei.

Vezi aici site-ul trupei Evo si pagina de myspace.