Maestrul Tudor Gheorghe revine in aceasta toamna, la Sala Auditorium din Bucuresti, cu primul ciclu de spectacole Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009 din cadrul Stagiunii Permanentelor Frumuseti. Datorita cererii mari de bilete pentru reprezentatia de pe 29 septembrie, organizatorii au decis reluarea spectacolului pe 6 si 13 octombrie, de la ora 19:00, tot la Sala Mica a Palatului.

Turneul Anotimpurile Mele Vara-Toamna va incepe la Galati, pe 24 septembrie. In Capitala, maestrul va ajunge pe 29 septembrie, la Sala Mica a Palatului. Datorita cererii mari de bilete, organizatorii au programat inca doua reprezentatii in Bucuresti, pe 6 si 13 octombrie.

Vezi aici programul turneului Anotimpurile Mele Vara-Toamna.

In cadrul turneului vor fi cantate piese din spectacolele Vara Simfonic si Toamna Simfonic: Sara pe Deal, Pe marginea Dunarii, Lino Leano, Florile graului, Jelui-m-as si n-am cui siToamna.

Pentru concertele din Capitala, maestrul Tudor Gheorghe va fi acompaniat de 40 muzicieni si de alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului Liric "Elena Teodorini" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele sunt disponibile la standul Vreau Bilet din Magazinul Unirea Shopping Center - etaj 2 - aripa din intrarea Calarasi, Sala Mica a Palatului, magazinul Ligia F - strada Pache Protopopescu nr. 23, Eventim - in reteaua Germanos si pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro si www. vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc: 200 de lei - categoria V.I.P. si 170 de lei – categoria I.

Sala Auditorium - Muzeul National de Arta se mai numeste si Sala Mica a Palatului. Adresa: Str. Stirbei Voda, nr. 1 ( vis-a-vis de Hotel Hilton). Capacitate: 400 de locuri.