Supranumit de presa de specialitate “bravul cavaler melancolic” sau “neobositul creator al synth-pop-ului dansabil”, suedezul Jay-Jay Johanson nu va mai concerta in Romania la data anuntata initial. Concertul care trebuia sa aiba loc pe 2 octombrie, la Hala, a fost amanat pana pe data de 4 decembrie si se va tine in clubul The Ark, informeaza organizatorii.

Situat in Calea Rahovei nr.196 A, sector 5, Bucuresti, The Ark - Bursa Marfurilor Creative este un spatiu unic, o punte intre noul si vechiul Bucuresti. Este o cladire monument construita la sfarsitul secolului 19 si a fost recent redeschisa publicului dornic de conferinte, expozitii, targuri si concerte, toate concepute cat sa deschida noi oportunitati de expunere a noilor forme de expresie artistica sau a marfurilor creative.

Biletele achizitionate pana la aceasta data raman valabile. Cei care au achizitionat deja bilete si doresc sa-si recupereze contravaloarea acestora, o pot face de la punctele de vanzare de unde au fost cumparate.

Biletele pentru concertul de pe 4 decembrie costa 60 RON si pot fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinele Muzica si Off The Record, Librariile Carturesti, precum si din Cluburile Control si Fire.

Jay-Jay Johanson va aduce in Romania beat-urile sale de trip-hop, electro sau down-tempo. Concertul este produs de One Event.

Discografie Jay Jay Johanson: Whiskey (1996), Tattoo (1998), Poison (2000), La confusion des genres (2000, soundtrack al filmului La Confusion des Genres), Antenna (2002), Rush (2005), The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known (2007), La troisième Partie du Monde (2008, soundtrack al filmului La Troisième Partie du Monde), Self-Portrait (2008). (sursa: wikipedia)

Vezi aici pagina de myspace a artistului.