Castigatoare a trofeului de bronz "The best new band Romania 2007" la Londra, formatia Grimus a lansat clipul In A Glimpse, in regia lui Tudor Giurgiu. Numele trupei vine de la primul roman scris de Salman Rushdie.

In A Glimpse este cel de-al doilea single Grimus si face parte de pe albumul Panikon, lansat la finalul anului 2008.

Videoclipul piese a fost regizat "pro bono" de Tudor Giurgiu si este primul material video realizat in Romania cu un aparat foto tip SLR care filmeaza la rezolutie full HD, informeaza managementul trupei. Clipul poate fi descarcat gratis, intr-o varianta de calitate ridicata, aici.

Mixul audio a fost realizat la Londra, tot "pro bono", de catre Adam Whittaker, producatorul care are in CV colaborari cu Amy Winehouse, Peter Gabriel, Mark Ronson, Lily Allen, Kate Nash, Starsailor, The Rakes etc.

In cele trei saptamani de prezenta in topul saptamanal, piesa In A Glimpse s-a bucurat de un real succes in randurile ascultatorilor radio Guerilla, aceasta ajungand saptamana aceasta pe locul 1 si detronandu-i pe cei de la Muse, dupa o intrare direct pe locul 3 in prima saptamana si o urcare pe locul 2 in cea de-a doua saptamana.

Grimus isi trage numele de la anagramarea aproximativa a cuvantului “simurgh”, o pasare gigantica din mitologia persana, dar si de la numele primului roman scris de scriitorul Salman Rushdie (autorul anagramarii).

"This could be spectacular

But it's impossible

And I am ready to move on again

Insignificant acting like a grain of sand

In your eyes

Cause the world is full of bear traps

And I could not relax

In this nest of rats with children heads

Biting of their hands, subjects for experiments

They don't care.

Barricades and bigamy

They're assaulting me

Keeping an eye on a silent enemy

Curiosity and overworking set me free

In a glimpse

Listening to fairy tales

You don't even care

About the ones you over saturate

And intimidate, I'm nothing but a grain of sand

In your lie

Begging for a golden role, nothing but a silent waste of our time" (In A Glimpse - Grimus)