Artistul Dan Puric va sustine o conferinta Despre Umor miercuri, 14 octombrie, de la ora 19:30, la Ateneul Roman, informeaza organizatorii.

"Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu ranete. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu. In Romania, totul se bascalizeaza, totul se minimalizeaza, totul se incoloneaza. Umorul iti arata inca o realitate paralela, ca in fizica cuantica. Cred ca el are o radacina dacica, acel ras in fata mortii, pe care nu l-am intalnit la alte popoare", spune Dan Puric.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Ateneului Roman si salii Rapsodia (Str. Lipscani 53) si online - la www.eventim.ro.

La initiativa domnului Dan Puric, fondurile stranse la conferintele din anul 2009 vor fi donate Schitului Inaltarea Sfintei Cruci, care va coordona realizarea Centrului Memorial Rapa Robilor de la Aiud, jud. Alba.

Detalii despre Dan Puric gasiti aici.