Seria concertelor Blue Monday continua luni, 12 octombrie, de la ora 20:30, cu Fusion Explosion. Seara de jazz, rock, blues si funk din cadrul Hard Rock Cafe va fi asigurata de Berti Barbera, Nicu Patoi & Platonic Band si Joanna Hartescu, informeaza organizatorii.

Playlist-ul celei de-a patra editii Blue Monday a acestui sezon va cuprinde piese din repertoriul catorva legende ale muzicii: Joe Satriani, Janis Joplin, John Lee Hooker sau John Mayall.

“Spectacolul de luni seara poate fi considerat o “explozie” in sensul tendintelor actuale de fuziune. Reunim pe aceeasi scena trei artisti de prim rang care propun pe scena de jazz-blues elemente de noutate intr-un spectacol de interdependenta stilistica. Vom asculta muzica de calitate intr-o maniera unica, intrucat acest concert aduce publicului o sinestezie nemaintalnita de valente muzicale, intr-o formula ce nu se va mai repeta. De altfel, proiectul Blue Monday se straduieste, de fiecare data, sa aduca publicului noi si noi experiente artistice”, spune Mike Godoroja, gazda evenimentului.

Serile Blue Monday vor continua la Hard Rock Cafe in fiecare seara de luni, cu artisti autohtoni, printre care AG Weinberger, Desperado, Analia Selis, dar si cu nume internationale precum Boo Boo Davis sau Michael Burks.

Pretul unui bilet de concert este 25 de lei.